O nama

o-nama_4LURCONIS d.o.o. je informatička tvrtka koja svoju poslovnu avanturu započinje u kolovozu 2011. godine, otvorivši vrata svog malog carstva na zagrebačkom Laništu, nadomak novoizgrađene dvorane „Arena“ i shopping centra „Arena Centar“.

Naš primarni cilj je olakšati i unaprijediti Vaše poslovanje, poboljšanjem postojeće informatičke infrastrukture kao i prilagođavanje novim trendovima koje donosi razvoj. Da bi sve to uspjeli ostvariti, veliki naglasak dajemo svakodnevnom usavršavanju, ulaganju u nova znanja i razvijanju novih ideja.

Pod najbitniju stavku našeg (uspješnog) poslovanja, zadajemo si pružanje kvalitetnih informatičkih usluga i potpunu podršku svim pravnim osobama (mali, srednje veliki poduzetnici, čak i veliki poduzetnici, razni profili obrta i uslužnih djelatnosti, itd…) i svim fizičkim osobama koje nas izaberu kao svog partnera za rješavanje informatičkih poslova.

Od početka nastojimo da sve naše usluge i proizvodi budu i ostanu na vrhunskom stupnju kvalitete, kako bi svim sadašnjim, ali i budućim klijentima pružili zadovoljstvo u svijetu informatike i novih tehnologija koje se iz dana u dan sve više razvijaju.

Posebno smo zadovoljni i ponosni što smo u relativno kratkom vremenu uspjeli dokazati i pokazati da smo, ponajprije ljubazni, pouzdani, efektivni, uvijek imamo želju i volju saslušati sve ono što Vas muči, dati Vam dobar i koristan savjet što bi bilo dobro napraviti, a nakon toga, u najkraćem mogućem vremenu riješiti nastale situacije i probleme bilo da se radi o popravku računala, nabavci nove opreme, izradi moderne internet stranice, odabiru hosting paketa i/ili antivirusnog programa ili bilo koje usluge koju Vam mi možemo pružiti.

O namaDa bi se barem u nekoj mjeri uvjerili u istinitost svega gore navedenog (jer mi Vas nećemo uvjeravati), možemo Vam samo predložiti da virtualno prošetate po našem linku Reference i da se sami uvjerite da smo dobiveno povjerenje od strane svih naših klijenata, u potpunosti opravdali i da ćemo se uvijek truditi da taj zadatak i dalje ostaje naš primarni cilj.

I na kraju, kao važan stup našeg razvoja i poslovanja, nipošto ne želimo izostaviti Vas, naše sadašnje, ali i buduće klijente. Otvoreni smo i za Vaše dobre ideje i želje koje su uvijek dobrodošle i koje uvelike mogu pomoći da napravimo baš onako kako Vi to želite, a Vi to možda niste u mogućnosti sami napraviti. Jer, svjesni smo da i naš najmanji uspjeh koji postignemo, ovisi upravo o Vašem zadovoljstvu našom uslugom.

Velika Vam hvala na ukazanom, a od strane nas opravdanom povjerenju!

Vaš Lurconis Team…