19 ožu. 2014
ožujak 19, 2014

Obustavlja se podrška za Windows XP

VRLO VAŽNO ZA SVE VAS – POSEBNO ZA TVRTKE, OBRTE, UDRUGE!!!

WINDOWS XP Podrška se uskoro obustavlja!

Podrška i ažuriranja za sustav Windows XP, nakon 8. travnja 2014. godine VIŠE NEĆE BITI DOSTUPNI! ZAŠTITITE svoja računala.

OBRATITE NAM SE za sve informacije bez oklijevanja, rado ćemo Vam pomoći kao i uvijek, jer u ponudi imamo sve što Vam može trebati i koristiti!

Prenosimo Vam iz MICROSOFT-a:

“Microsoft je pružao podršku za Windows XP tijekom posljednjih 12 godina. No sada je došlo vrijeme da, zajedno s našim hardverskim i softverskim partnerima, uložimo resurse u podršku novijih tehnologija kako bismo mogli nastaviti pružati sjajna nova iskustva.

Zbog toga tehnička podrška za sustav Windows XP nakon 8. travnja 2014. više neće biti dostupna, uključujući automatska ažuriranja koja štite vaše računalo. Tog datuma Microsoft će obustaviti i mogućnost preuzimanja paketa Microsoft Security Essentials u sustavu Windows XP. (Ako već imate instaliran Microsoft Security Essentials, i dalje ćete ograničeno vrijeme primati ažuriranja definicija za zaštitu od zlonamjernog softvera, ali to ne znači da će vaše računalo biti sigurno zato što je Microsoft ukinuo sigurnosna ažuriranja za zaštitu vašeg PC-ja.)

Ako nastavite s korištenjem sustava Windows XP nakon obustave podrške, vaše računalo će i dalje funkcionirati, no bit će izloženije sigurnosnim prijetnjama i virusima. Osim toga, proizvođači softvera i hardvera će nastaviti s optimiziranjem za novije verzije sustava Windows, pa možete očekivati sve veći broj aplikacija i uređaja koji ne funkcioniraju sa sustavom Windows XP”.

Oni koji misle na Vas, Vaš LURCONIS Tim…

Share on Facebook2Share on LinkedIn1Email this to someone